Zoekt u een camping met binnenzwembad?

Is het al weer tijd om over vakantie na te denken? Dan kunt u terecht bij camping TerSpegelt. Dit is niet zomaar een camping, maar dit is een camping met binnenzwembad. U kunt hier terecht voor jong en oud want er is voor iedereen wel wat te doen. Wat voor accommodatie wilt u? Kies er één die bij u past. Naast het normale kamperen kunt u kiezen voor een glampinglodge. Een sfeervolle glampinglodge is voorzien van een luxe keuken en badkamer met uitzicht op een speeltoestel voor de kinderen. Of toch liever een lodge met Lakeview?

Wat is er allemaal te doen?

Er is genoeg te doen op de camping dus u hoeft zich niet te vervelen. Er zijn veel meer dingen te doen, zoals sporten op het sportplein bijvoorbeeld. Ook voor andere activiteiten kunt u hier terecht. Neem een bezoek aan de werkplaats om technische activiteiten te doen. ’s Avonds een rustig boekje lezen kan, maar u kunt natuurlijk ook gezellig borrelen vooraan de camping. Er is voor ieder wel iets te doen, want ook voor de oudere kinderen valt er veel te beleven.

Wat kiest u?

Heeft u al enig idee welke accommodatie u kiest? Op de website vindt u meer informatie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ook kunt u een virtuele wandeling over de camping te maken, zodat het lijkt alsof u er zelf loopt. Neem nu snel een kijkje.