Vlooien bij uw hond

Een vlooi is een kleine, bloed zuigende parasiet die ontzettend veel hinder kan veroorzaken bij uw hond. Vlooien bij een hond zijn allesbehalve een pretje, niet voor u en al helemaal niet voor uw trouwe viervoeter. Daarom is een goede vlooienbestrijding super essentieel; hoe sneller u en uw hond af zijn van die nare parasieten hoe beter! Alleen .. hoe komt u er eigenlijk vanaf? En wat kunt u voortaan doen om de vlooien bij uw hond te voorkomen? De website Zoekdierenarts.nl legt het u van harte uit op hun website middels tips. U kunt dus alvast daarnaartoe surfen. Echter kunt u ook op dit blog verder lezen ..

Enkel nadelen

Een vlooienbeet is erg pijnlijk voor uw hond, maar daarnaast levert het nadien ook nog eens ontzettend veel jeuk op. Uw hond weet niet waar hij moet beginnen met krabben; het gaat non stop door. Hierdoor kunnen wondjes ontstaan. Tevens kan uw hond een vlooienallergie hebben of bloedarmoede krijgen wegens de hoeveelheid bloed die de vlooi opzuigt. U hoort het al; een vlooi brengt enkel nadelen met zich mee ..

Wat te doen?

Alleen .. wat te doen? U kunt uiteraard langs de dierenspeciaalzaak om middeltjes te kopen, hiervoor kunt u ook terecht bij de huisarts. Zorg er in ieder geval voor dat u uw woning spik en span houdt! Meer informatie is te lezen op de website van Zoekdierenarts.nl.