Camping met privé sanitair

Recreatiepark de Leistert heeft eencamping met privé sanitair. Dit betekent dat verschillende kampeerplekken voorzien zijn van alle gemakken. Hier kunt u het ultieme kampeergevoel combineren met het gemak en het comfort van uw eigen woning. Deze kampeerervaring went dus als u eenmaal dit heeft gehad wilt u niet meer anders. Iedere unit met privé sanitair beschikt over een eigen douche, een eigen toilet, een eigen wastafel én een eigen vaatwasmachine. De tijd van het lopen naar de toiletten met een wcrol onder de arm is verleden tijd. Ook heeft u altijd warm water door de design-radiatoren. Handig he?

Waarom deze camping bezoeken?

Waarom zou u naar deze camping>gaan en niet naar een andere? Er zijn hier een aantal redenen voor. Naast de kampeerplekken met privé sanitair heeft de camping ook luxe bungalows in authentieke stijl. Daarnaast treft u op dit park uitstekende faciliteiten aan. Ook een subtropisch zwembad mag niet ontbreken. Het betreft namelijk een zwemparadijs met glijbanen. Er is een groepsbungalow met sauna en whirlpool en als laatste vindt u op dit park een buitengolfslagbad en natuurwater met een grote speeltuin! Genoeg redenen dus om deze camping te bezoeken.

Bezoek de website en reserveer

Ziet u het wel zitten om naar de camping te gaan? Bekijk nu de website, bekijk de mogelijkheden en vindt meer informatie over de accommodaties./p>