Bij dit recreatiepark moet u uw vakantie vieren

Tijdens een vakantie kunt u lekker tot rust komen en genieten van uw gezin. Wilt u dit jaar uw vakantie vieren in Nederland? Dan weten wij een geschikt recreatiepark waar u uzelf zeker zult vermaken. Camping de Leistert is namelijk beoordeeld met 5 sterren en behoort tot één van de topcampings van de ANWB. Kortom: als u hier een vakantie boekt dan weet u zeker dat u ergens terechtkomt waar u lekker kunt genieten van uw verblijf.

Camping en bungalowpark

Recreatiepark de Leistert heeft een campinggedeelte en een bungalowpark. Als u dus een eigen caravan en/of tent heeft dan kunt u een plekje nemen op de camping. Heeft u dit niet? En wilt u liever een lodge of chalet huren? Dan kunt u terecht op het bungalowpark. U zult zich bij de Leistert niet vervelen, want er valt hier genoeg te beleven. Maar ook buiten het recreatiepark valt er genoeg te doen, want het park zit nabij diverse natuurparken en gezellige steden, zoals Roermond, Venlo en Weert.

Boek vandaag nog

Klinkt dit allemaal goed? Boek dan vandaag nog uw verblijf bij dit recreatiepark. Zo weet u zeker dat u nog een mooi plekje kunt bemachtigen op het park. Want, hoe langer u wacht met boeken, hoe beperkter de keuze. Neem dus snel een kijkje op de website van het park.