Besteed u fulfilment uit en groei als webshop!

Als webshophouder weet u hoeveel tijd het kost om het fulfilment van uw webshop te onderhouden en te regelen. Een eigen webshop klinkt misschien als een droom. Want er zitten een hoop voordelen verbonden aan zelf ondernemen, maar er zijn natuurlijk ook kanttekeningen. Namelijk het feit dat het onderhouden van een eigen webshop nou eenmaal een hoop tijd kost. En terwijl u misschien wilt groeien en uitbreiden  gaat er teveel tijd zitten in het fulfilment.

Packstore ondersteunt u bij het fulfilment

Packstore is een bedrijf wat is gespecialiseerd in het inpakken, ompakken en opslaan van producten. Zij zijn dan ook de ideale partner om u te ondersteunen bij het fulfilment van uw webshop. Hierbij kunt u denken aan de verzending van uw producten, maar Packstore doet meer dan doet. Denk aan het afhandelen van retouren, de transport , orderpicking en kwaliteitscontroles. De ideale partner om uw deze grote klus uit handen te nemen, de ondernemer houdt zo tijd over.

Groeien en Bloeien!


Als webshophouder wilt u natuurlijk dat uw webshop uitgroeit tot iets groots en moois. Hier heeft u dan wel tijd voor nodig. Want als u wilt groeien dan moet u tijd steken in het bedenken van plannen om dit mogelijk te maken. Maak daarbij gebruik van de ondersteunende werkzaamheden van Packstore.