3D modellen printen bij Kopieyou

Wellicht heeft u de laatste tijd wel wat gehoord over de 3D printer. Deze kan verschillende objecten “printen” waardoor er een wereld met nieuwe mogelijkheden is ontstaan. Zo is er laatst bijvoorbeeld al een huis gebouwd met een 3D printer. Maar ook het fijnere werk kan worden gedaan door deze innovatieve printers. Ze kunnen bijvoorbeeld een maquette voor u printen, of een miniatuur persoon. Gaat u een lange reis maken en kunt u uw partner echt niet te lang missen? Laat dan twee miniaturen printen zodat je altijd een beetje bij elkaar bent. Kopieyou is een bedrijf in Eindhoven dat beschikt over deze printers en kan uw wens werkelijkheid laten worden.

Personen scannen

Ook indien u een scan wilt laten maken van een persoon bent u bij Kopieyou aan het juiste adres. Ze maken hiervoor gebruik van de EVA scanner van Artec . Deze is geheel veilig voor mensen en is niet schadelijk voor uw ogen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van 3D printen? Ga dan eens naar de website van Kopieyou. Hier vindt u uitleg over de methode en kunt u tevens een vrijblijvende offerte aanvragen. Direct naar de website? Klik dan op de volgende link: 3D printen Eindhoven.